fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Ennalet

Student Spotlight: Meet Ennalet

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Ennalet. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Ennalet?

Hoi! ik ben Ennalet, 50 jaar (bijna 51 jaar…) en ik werk samen met mijn partner in onze eigen tandartspraktijk in Zwolle. Met mijn 1 meter en 58 centimer blijf ik toch opvallen, doordat je mij regelmatig hoort roepen “bizar” en ‘goor”. Het liefst vul ik mijn dag met alleen maar leuke dingen.

Vraag 2: Waarom heb je voor de opleiding Personal Styling gekozen?

Een halfjaar geleden kwam ik bij toeval op de site van Style School ByDanie terecht. Ik las daar over de cursus Personal Styling. Ik dacht, dit gaat over mij, dit is precies wat ik leuk vind. En nu ervaar ik het als meer dan leuk. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit met zoveel plezier naar ‘school’ ben gegaan als nu. Alles zit zo goed en professioneel in elkaar, zoveel enthousiasme en zoveel positiviteit. In één woord: TOP!

‘Fashion never dies!

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Het omgaan met mensen vind ik ontzettend leuk. Hoe mooi is het dat je klanten zich beter gaan voelen, zelfverzekerder zijn en met meer uitstraling rondlopen? En daarnaast ben je ook nog bezig met mode en alles wat daarbij komt – heerlijk!

Vraag 4: Wie is je inspirator, jouw stijlicoon?

Als ik iemand moet kiezen, dan is het David Bowie. Hij is mijn grote idool uit m’n tienerjaren en een enorm stijlicoon. Ik vind het prachtig wat hij kon, durfde, deed en waarmaakte.

Vraag 5: Wat is je favoriete winkel?

Bijenkorf, Ainz (in Zwolle) en Net-a-Porter. .

Vraag 6: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik heb een paar mensen in mijn omgeving die heel graag geholpen willen worden op stylinggebied. Daarnaast heb ik een vriendinnetje met een prachtige kapsalon in Zwolle. Wij hebben plannen om samen avonden te gaan organiseren met styling advies voor haar- en kleding.

Vraag 7:  Welk fashionitem staat nog op jou wishlist?

Tja, ik ben de lucky lady met een echte Gucci bag. Ik gebruik hem bijna iedere dag en hij blijft echt prachtig, maar tegen een Miu Miu item zeg ik geen nee.

Vraag 8:  Waar zie jij je over 5 jaar?

Er zijn plannen om het over een aantal jaar rustiger aan te gaan doen met de tandartspraktijk. Ik hoop dat ik dan meer kan gaan doen op het gebied van styling. Ik kan niet wachten om hiermee te starten.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.