fbpx Skip to content

Best Editorial Stylist Jetteke

Best Editorial Stylist Jetteke

Wie is de beste editorial stylist van Nederland? Juist, Jetteke van Lexmond. Deze grootheid in de stylingwereld gaf een gastles tijdens de cursus Fashion Styling en nam onze stylisten mee in het verhaal van haar succesvolle carrière.

Jetteke van Lexmond begon op jonge leeftijd bij Cosmopolitan en haalde later Elle Girl naar Nederland. Ze kreeg de vrije hand en werkte samen met de toen nog beginnende modellen Doutzen Kroes en Lara Stone. Zij veroverden later de modellenwereld.

Nu werkt Jetteke voor de Vogue en weet ze als geen ander hoe de perfecte modeserie tot stand komt. Ze reist de hele wereld over en werkt samen met modellen en topfotografen waar onze stylisten nu nog alleen van kunnen dromen. De beste editorial stylist van Nederland verraste onze cursisten met verhalen over Internationale samenwerkingen, samenwerkingen met modellen als Erin Wasson en ging in op haar grootste inspiratiebronnen. Fashion is everywhere!

Wil jij net als Jetteke van Lexmond de wereld veroveren als stylist en de styling verzorgen voor grote namen en merken? Schrijf je dan hier in voor de cursus Fashion Styling.

Credits: Vogue Nederland
Fotografie: Paul Bellaart
Styling: Jetteke van Lexmond[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.