fbpx Skip to content

Best Editorial Stylist Jetteke

Best Editorial Stylist Jetteke

Wie is de beste editorial stylist van Nederland? Juist, Jetteke van Lexmond. Deze grootheid in de stylingwereld gaf een gastles tijdens de cursus Fashion Styling en nam onze stylisten mee in het verhaal van haar succesvolle carrière.

Jetteke van Lexmond begon op jonge leeftijd bij Cosmopolitan en haalde later Elle Girl naar Nederland. Ze kreeg de vrije hand en werkte samen met de toen nog beginnende modellen Doutzen Kroes en Lara Stone. Zij veroverden later de modellenwereld.

Nu werkt Jetteke voor de Vogue en weet ze als geen ander hoe de perfecte modeserie tot stand komt. Ze reist de hele wereld over en werkt samen met modellen en topfotografen waar onze stylisten nu nog alleen van kunnen dromen. De beste editorial stylist van Nederland verraste onze cursisten met verhalen over Internationale samenwerkingen, samenwerkingen met modellen als Erin Wasson en ging in op haar grootste inspiratiebronnen. Fashion is everywhere!

Wil jij net als Jetteke van Lexmond de wereld veroveren als stylist en de styling verzorgen voor grote namen en merken? Schrijf je dan hier in voor de cursus Fashion Styling.

Credits: Vogue Nederland
Fotografie: Paul Bellaart
Styling: Jetteke van Lexmond[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.