fbpx Skip to content

Masterclass Annic van Wonderen

Masterclass Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is vooral bekend van haar website Ilovefashionnews.com, die meer dan 2 miljoen bezoekers wist te trekken. Inmiddels heeft ze dit platform omgezet naar Annicvw.com en is ze vooral bezig met wat ze echt leuk vindt – ondernemen. Met haar ondernemersgeest helpt ze andere ondernemers het beste uit hun bedrijf te halen. Wist je trouwens dat Annic begonnen is als stagiaire bij Danie Bles en ze ook veel stylingopdrachten heeft gedaan?

We ontvingen deze duizendpoot met open armen voor een masterclass op Style School ByDanie. Zo vertelde Annic over hoe ze het roer omgooide na een burn-out, hoe ze van met werknemers naar zonder werknemers overging en hoe zij haar dromen wist na te jagen. De 3 d’s staan centraal: durven, doen, doorzetten. Gewoon beginnen, doelen stellen en je kernwaarden bepalen. Als jij erin gelooft, gaan anderen dat vanzelf ook doen. Go get it!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.