fbpx Skip to content

Masterclass Annic van Wonderen

Masterclass Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is vooral bekend van haar website Ilovefashionnews.com, die meer dan 2 miljoen bezoekers wist te trekken. Inmiddels heeft ze dit platform omgezet naar Annicvw.com en is ze vooral bezig met wat ze echt leuk vindt – ondernemen. Met haar ondernemersgeest helpt ze andere ondernemers het beste uit hun bedrijf te halen. Wist je trouwens dat Annic begonnen is als stagiaire bij Danie Bles en ze ook veel stylingopdrachten heeft gedaan?

We ontvingen deze duizendpoot met open armen voor een masterclass op Style School ByDanie. Zo vertelde Annic over hoe ze het roer omgooide na een burn-out, hoe ze van met werknemers naar zonder werknemers overging en hoe zij haar dromen wist na te jagen. De 3 d’s staan centraal: durven, doen, doorzetten. Gewoon beginnen, doelen stellen en je kernwaarden bepalen. Als jij erin gelooft, gaan anderen dat vanzelf ook doen. Go get it!

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.