fbpx Skip to content

Masterclass Gentlemen Styling

Masterclass Gentlemen Styling

Onze studenten keken hun ogen uit tijdens de masterclass Men Styling van Yce Sibideh. Deze expert op het gebied van mens fashion kleedt o.a. John van den Heuvel, Lange Frans en Kenneth Perez en weet als geen ander hoe je als personal stylist te werk gaat bij het kleden van een mannelijk model. Mouad Benchaib werd opgetrommeld en Yce legde onze cursisten uit waar een goed maatpak aan moet voldoen. Door dit toe te passen op een echt herenmodel konden de studenten meteen zien wat bepaalde kledingkeuzes voor effect hebben op de man. Heeft een pak bijvoorbeeld drie knopen? Sluit dan alleen de middelste. Zo creëer je taille. Daarnaast vertelde ze welke kledingstukken er echt niet mogen ontbreken in de garderobe van een man en werd ook etiquette genoemd. Styling start namelijk met omgangsvormen. Een smoking voor een man, is als een galajurk voor een vrouw.

Tip: voor mooie en kwalitatief goede producten voor de man ga je naar Roger. Stropdassen, blazers en smokings in stijl.

Other stories

Other stories

Studenten over de opleiding Allround Styling

Studenten over de opleiding Allround Styling

De lesmethode van onze populaire jaaropleiding Allround Styling is ontwikkeld in samenwerking met experts uit het vak. Hierdoor is de…
Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.