fbpx Skip to content

Masterclass Gentlemen Styling

Masterclass Gentlemen Styling

Onze studenten keken hun ogen uit tijdens de masterclass Men Styling van Yce Sibideh. Deze expert op het gebied van mens fashion kleedt o.a. John van den Heuvel, Lange Frans en Kenneth Perez en weet als geen ander hoe je als personal stylist te werk gaat bij het kleden van een mannelijk model. Mouad Benchaib werd opgetrommeld en Yce legde onze cursisten uit waar een goed maatpak aan moet voldoen. Door dit toe te passen op een echt herenmodel konden de studenten meteen zien wat bepaalde kledingkeuzes voor effect hebben op de man. Heeft een pak bijvoorbeeld drie knopen? Sluit dan alleen de middelste. Zo creëer je taille. Daarnaast vertelde ze welke kledingstukken er echt niet mogen ontbreken in de garderobe van een man en werd ook etiquette genoemd. Styling start namelijk met omgangsvormen. Een smoking voor een man, is als een galajurk voor een vrouw.

Tip: voor mooie en kwalitatief goede producten voor de man ga je naar Roger. Stropdassen, blazers en smokings in stijl.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.