fbpx Skip to content

Beauty Expert Amanda Rijff

Beauty Expert Amanda Rijff

Amanda Rijff is dé beauty queen op de Style School en verzorgt diverse masterclasses voor onze studenten. Studente Sterre neemt je mee tijdens een gastles van Amanda >

“De make-up les van beauty coach Amanda Rijff was echt super leerzaam. Door de jaren heen heb ik veel geëxperimenteerd met make-up en advies gekregen bij een parfumerie, maar Amanda heeft ons ontzettend nuttige tools meegegeven om een nog betere versie van jezelf neer te zetten. Een primer bijvoorbeeld. Never heard of, maar blijkbaar wel een must voor onder je foundation. Ik ben na de les meteen naar de stad gegaan om wat extra kwasten en producten aan te schaffen. Advies van een professionele make-up artist neem ik graag ter harte. Bovendien ziet Amanda er zelf ook stralend uit en legt ze op een eenvoudige manier uit hoe je de make-up op je gezicht ‘vastzet’. Al met al een inspirerende vrouw en onderneemster, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen.”

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.