fbpx Skip to content

Beauty Expert Amanda Rijff

Beauty Expert Amanda Rijff

Amanda Rijff is dé beauty queen op de Style School en verzorgt diverse masterclasses voor onze studenten. Studente Sterre neemt je mee tijdens een gastles van Amanda >

“De make-up les van beauty coach Amanda Rijff was echt super leerzaam. Door de jaren heen heb ik veel geëxperimenteerd met make-up en advies gekregen bij een parfumerie, maar Amanda heeft ons ontzettend nuttige tools meegegeven om een nog betere versie van jezelf neer te zetten. Een primer bijvoorbeeld. Never heard of, maar blijkbaar wel een must voor onder je foundation. Ik ben na de les meteen naar de stad gegaan om wat extra kwasten en producten aan te schaffen. Advies van een professionele make-up artist neem ik graag ter harte. Bovendien ziet Amanda er zelf ook stralend uit en legt ze op een eenvoudige manier uit hoe je de make-up op je gezicht ‘vastzet’. Al met al een inspirerende vrouw en onderneemster, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen.”

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.