fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Michelle

Student Spotlight: Meet Michelle

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Michèle van Gastel in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Mijn naam is Michèle van Gastel, een 23-jarige gezellige Brabantse fashion girl, die sinds september weer in Amsterdam woont. Mijn passie is mode en mijn hobby is koken en het liefst doe ik dit dan ook voor familie en vrienden. Dit voorjaar ben ik afgestudeerd aan het Sint Lucas in Boxtel Vormgeving Product Presentatie en nu specialiseer ik mijzelf in mode styling aan Style School ByDanie.

Vraag 2: Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb gekozen voor de Allround Styling jaaropleiding omdat ik mijzelf nog wil specialiseren in alle facetten van mode styling. Hiervoor heb ik al de opleiding Vormgeving Product Presentatie aan het Sint Lucas in Boxtel gevolgd. Dit is een opleiding voor creatieve ondernemers, vooral gericht op interieur en winkel styling. Tijdens het volgen van de jaaropleiding zie je alle kanten van de mode.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Het altijd bezig zijn met mijn passie voor mode. Geen dag is hetzelfde. Ik ben ook echt een regeltante, dus het hele plaatje compleet maken voor anderen en het iedereen naar de zin maken, is echt iets voor mij.

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Online shoppen doe ik eigenlijk bijna nooit. Wachten, bezorgtijden, kleuren die niet kloppen met de foto of materialen, die anders zijn dan dat je had verwacht. Het meeste shop ik bij Zara. Items die ik daar koop, vul ik aan met Sandro, Maje, Scotch & Soda en vintage kleding. Dat is een sport voor mij. Ik zoek het liefst designer items van Chanel, Gucci, Louis Vuitton etc. voor de goedkoopste prijs.

Vraag 5: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Mijn droom is om van mijn passie (mode en styling) echt mijn vak te maken en daarin mijn eigen onderneming te starten. Daar heb ik alles voor over. Over vijf jaar zie je mij dus werkend als bekend stylist.

Vraag 6: Wie zou je graag willen stylen?

Voor de Style School ben ik bezig met een shopping voor Michiel Huisman. Stiekem lijkt het me heel gaaf hem in het echt te mogen stylen.

Vraag 7: Welk item staat er nog op jouw wishlist?

Als ik moet kiezen, dan kies ik voor de Dionysus Blooms Print Shoulder bag van Gucci.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.