fbpx Skip to content

Masterclass styliste Patty Zomer

Masterclass styliste Patty Zomer

Patty Zomer verzorgde afgelopen week een masterclass op Style School ByDanie. Patty is niet alleen bekend van haar carrière bij de Dolly Dots, maar ook van haar stylingwerk voor verschillende programma’s en haar functie als chef-mode bij Beau Monde. Een echte expert op modegebied, kunnen we wel zeggen.

Deze inspirerende vrouw nam onze Allround Styling studenten mee in het thema ‘van binnen naar buiten werken’. Samen maakten ze een reis door verschillende archetypen. De boodschap was vooral om jezelf goed te kennen en stevig in je schoenen te staan, voordat je een ander voorziet van advies. Ben je introvert of extravert? Wat voor persoon schuilt er in jou? Vragen die voorbij kwamen tijdens de les.

Student Michèle omschrijft de masterclass als volgt:

Vandaag hebben we een super inspirerende masterclass gehad van Patty Zomer. Grappig dat je aan ieder persoon een archetype kunt hangen en dat zich dat ook uit in hoe iemand zich kleedt. Ik herken mezelf ook echt in het type zigeuner door het mix and matchen van verschillende items en hoe ik die overal vandaan haal.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.