fbpx Skip to content

Masterclass styliste Patty Zomer

Masterclass styliste Patty Zomer

Patty Zomer verzorgde afgelopen week een masterclass op Style School ByDanie. Patty is niet alleen bekend van haar carrière bij de Dolly Dots, maar ook van haar stylingwerk voor verschillende programma’s en haar functie als chef-mode bij Beau Monde. Een echte expert op modegebied, kunnen we wel zeggen.

Deze inspirerende vrouw nam onze Allround Styling studenten mee in het thema ‘van binnen naar buiten werken’. Samen maakten ze een reis door verschillende archetypen. De boodschap was vooral om jezelf goed te kennen en stevig in je schoenen te staan, voordat je een ander voorziet van advies. Ben je introvert of extravert? Wat voor persoon schuilt er in jou? Vragen die voorbij kwamen tijdens de les.

Student Michèle omschrijft de masterclass als volgt:

Vandaag hebben we een super inspirerende masterclass gehad van Patty Zomer. Grappig dat je aan ieder persoon een archetype kunt hangen en dat zich dat ook uit in hoe iemand zich kleedt. Ik herken mezelf ook echt in het type zigeuner door het mix and matchen van verschillende items en hoe ik die overal vandaan haal.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.