fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Cherylle

Student Spotlight: Meet Cherylle

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Cherylle in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Hi, ik ben Cherylle Stein en ik ben 21 jaar oud. Naast dat ik de Allround Styling jaaropleiding volg bij Style School ByDanie, werk ik al vijf jaar lang als kapster bij Conchita de kapperszaak. Ik ben verslaafd aan setjes maken met kleding en natuurlijk shoppen. Stiekem ken ik de volledige collectie van de Zara uit m’n hoofd. Oeps!

Vraag 2: Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Mijn droom is altijd al van af klein af aan geweest om stylist te worden. Ik ben gek op de werkzaamheden van een stylist, zoals shoots, personal styling ect. Ik ging mijn droom achterna en koos daarom voor de Allround Styling opleiding.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Ik hou van dit vak omdat je heel creatief kan zijn met kleding en van je hobby je werk kan maken. Ik probeer altijd het mooiste in een mens naar boven te halen door middel van kleding en haar. In mijn ogen versterkt dit echt het imago van een persoon als dit goed wordt neergezet.

Vraag 4: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik heb super toffe masterclasses gehad van experts uit het vak. Ik wil zo snel mogelijk met dit geleerde verder praktijkervaring opdoen.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Je kan mijn look omschrijven als rock ‘n roll met een vrouwelijke twist. Ook draag ik veel zwart – all black everything het liefst. Ik ben gek op mooie eyecatchers in mijn look zoals een stoere leren jas of een rode lakbroek.

Vraag 6: Wat staat er op je wishlist?

Op mijn wishlist staat een Louis Vuitton koffer. Ik zou zo’n koffer echt heel tof vinden als ik rondreis als stylist over heel de wereld.

Net zoals Cherylle een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.