fbpx Skip to content

Celebrity Styling at SBS

Celebrity Styling at SBS

What a day! Vorige week stapten onze Allround Styling girls binnen in de wereld van de sterren. Ze brachten namelijk een bezoekje aan de SBS studio ter ere van het thema TV & Celebrity Styling. Zo waanden ze zich even presentatrice achter de desk, leerden ze meer over hoe het er backstage aan toe gaat op de set én zagen ze met eigen ogen wat wel en niet werkt op beeld. Een belangrijke les voor onze stylistes die dromen van een carrière bij TV. Ook stond het netjes wegwerken van de microfoon d.m.v. kleding centraal en het gebruiken van prints en materialen.

Ook een kijkje nemen achter de schermen bij een van de grootste tv-zenders van Nederland? Of je verdiepen in de wereld van Celebrity Styling? Schrijf je dan in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Studenten over de opleiding Allround Styling

Studenten over de opleiding Allround Styling

De lesmethode van onze populaire jaaropleiding Allround Styling is ontwikkeld in samenwerking met experts uit het vak. Hierdoor is de…
Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.