fbpx Skip to content

Celebrity Styling at SBS

Celebrity Styling at SBS

What a day! Vorige week stapten onze Allround Styling girls binnen in de wereld van de sterren. Ze brachten namelijk een bezoekje aan de SBS studio ter ere van het thema TV & Celebrity Styling. Zo waanden ze zich even presentatrice achter de desk, leerden ze meer over hoe het er backstage aan toe gaat op de set én zagen ze met eigen ogen wat wel en niet werkt op beeld. Een belangrijke les voor onze stylistes die dromen van een carrière bij TV. Ook stond het netjes wegwerken van de microfoon d.m.v. kleding centraal en het gebruiken van prints en materialen.

Ook een kijkje nemen achter de schermen bij een van de grootste tv-zenders van Nederland? Of je verdiepen in de wereld van Celebrity Styling? Schrijf je dan in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Graduation Fashion & Media Styling

Graduation Fashion & Media Styling

Vorige week maandag was het lokaal van de Style School gevuld met ballonnen en stond de dag in het teken…
Event Styling: let’s start!

Event Styling: let’s start!

De komende weken gaan de studenten Allround Styling zich bezighouden met het project Event styling. Bij Event styling gaan de…
Kick-off les Personal Styling

Kick-off les Personal Styling

Ondanks alle bizarre omstandigheden waar ons land zich in bevindt zitten we bij Style School ByDanie niet stil. Vorige week…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.