fbpx Skip to content

Kleren maken de man

Kleren maken de man

Expert Yce Sibideh stond te trappelen om weer een nieuwe groep stylistes to be rond te leiden in modewinkel Voorwinden. Yce verzorgt de styling van bekende mannen in de TV wereld én nam deze keer onze Personal Styling cursisten mee on tour. Hun ogen gingen twinkelen van alle mooie merken, die daar aan de rekken hangen. De opdracht? maak setjes voor een mannelijk model. Dat dit afwijkt van vrouwenstyling werd duidelijk tijdens de personal shopping sessie. Bij mannen let je namelijk weer op andere facetten. Yce stond onze personal stylistes bij om de perfecte look te creëren voor de man.

Ook personal stylist worden? Klik hier.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.