fbpx Skip to content

Still Shoot Styling

Still Shoot Styling

Styling gaat verder dan alleen het kleden van personen. Styling is ook het stylen van de set en het creëren van een still beeld. Als we praten over een still beeld hebben we het over die prachtige foto’s van parfum flacons, schoenen of andere ‘dingen’ in magazines. Onze Fashion Styling stylistes kregen verschillende sieraden toegereikt en gingen aan de slag met hun creatieve plannen om deze pareltjes zo stylish mogelijk in beeld te brengen. Samen met bekend still fotograaf Frank Brandwijk en educator Suus Bisschops brachten ze hun ideeën tot leven. In opperste concentratie wisten de cursisten hun still shoot stuk voor stuk te ‘rocken’. Benieuwd naar de eindresultaten? Houd onze blog dan goed in de gaten!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.