fbpx Skip to content

Still Shoot Styling

Still Shoot Styling

Styling gaat verder dan alleen het kleden van personen. Styling is ook het stylen van de set en het creëren van een still beeld. Als we praten over een still beeld hebben we het over die prachtige foto’s van parfum flacons, schoenen of andere ‘dingen’ in magazines. Onze Fashion Styling stylistes kregen verschillende sieraden toegereikt en gingen aan de slag met hun creatieve plannen om deze pareltjes zo stylish mogelijk in beeld te brengen. Samen met bekend still fotograaf Frank Brandwijk en educator Suus Bisschops brachten ze hun ideeën tot leven. In opperste concentratie wisten de cursisten hun still shoot stuk voor stuk te ‘rocken’. Benieuwd naar de eindresultaten? Houd onze blog dan goed in de gaten!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.