fbpx Skip to content

Still Shoot Styling

Still Shoot Styling

Styling gaat verder dan alleen het kleden van personen. Styling is ook het stylen van de set en het creëren van een still beeld. Als we praten over een still beeld hebben we het over die prachtige foto’s van parfum flacons, schoenen of andere ‘dingen’ in magazines. Onze Fashion Styling stylistes kregen verschillende sieraden toegereikt en gingen aan de slag met hun creatieve plannen om deze pareltjes zo stylish mogelijk in beeld te brengen. Samen met bekend still fotograaf Frank Brandwijk en educator Suus Bisschops brachten ze hun ideeën tot leven. In opperste concentratie wisten de cursisten hun still shoot stuk voor stuk te ‘rocken’. Benieuwd naar de eindresultaten? Houd onze blog dan goed in de gaten!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.