fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Lilian

Student Spotlight: Meet Lilian

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Lilian in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Mijn naam is Lilian Birahij, 18 jaar en ik kom uit Deventer. Op dit moment werk ik al anderhalf jaar bij de kledingwinkel Steps. Ik heb een echte jassen tik en ik kan dan ook nooit genoeg jassen hebben. Je hoort mij vaak zeggen dat ik weer iets leuks ergens heb gezien wat ik dan graag wil hebben, of je hoort mij iets zeggen over Beyoncé, want daar ben ik gróót fan van… Ik doe het liefst leuke dingen met vriendinnen: dagje shoppen, lekker uiteten, borrelen en een feestje hier en daar!

Vraag 2: Waarom heb je voor de cursus Fashion Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb voor de cursus Fashion Styling gekozen omdat ik al vanaf de basisschool weet dat ik dit later wil gaan doen. Mijn mbo-opleiding was ook eigenlijk een soort “tussenstop” door de leerplicht. Ik ben daar dan ook mee gestopt toen ik in april dit jaar 18 ben geworden. Nu kan ik doen wat ik echt leuk vind. De lessen die ik tot nu toe heb gehad zijn erg leerzaam en leuk geweest. Ik kan niet wachten op de volgende lessen en de shoots.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Dit vak is zo leuk omdat iedere dag anders is. En het is mooi om van je passie je droombaan te maken.

Vraag 4: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik heb hele grote dromen en wil ook alles proberen om ze waar te kunnen maken. Ik hoop dat ik in de toekomst een succesvolle carrière als stylist heb en dat ik ook een paar jaar in Amerika heb gewoond en gewerkt.

Vraag 5: Wie is jouw stijlicoon?

Mijn stijlicoon is Rihanna. Haar stijl vind ik echt top. Streetwear, oversized, haar tattoos, maar toch vrouwelijk en classy.

Vraag 6: Welk fashion item staat er op je wishlist?

De Chanel bag. Ik wil die zo graag! Al vanaf groep 8 droom ik daarvan. Als ik vandaag de loterij zou winnen zou ik meteen naar de Chanel store gaan.

Net zoals Lilian een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.