fbpx Skip to content

Print on Print Shoot

Print on Print Shoot

Hoe leer je het stylingvak beter dan door als stylist aan de slag te gaan? Onze Fashion Styling cursisten waren verantwoordelijk voor de styling tijdens een echte shoot. Met professioneel fotograaf Martijn Senders en twee topmodellen maakten ze van deze opdracht een waar succes. De looks, die moesten voldoen aan het thema Print on Print? Die stelden ze samen dankzij fashion styling heaven PR Bureau UPR.  En voor het nodige advies was daar educator en topstylist Famke Mesman. Stay tuned for the results!

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.