fbpx Skip to content

Masterclass Danie Bles

Masterclass Danie Bles

Style School ByDanie zou Style School ByDanie niet zijn als Danie Bles zich niet regelmatig zou laten zien. Danie is niet alleen Creative Director, maar ook een veel geziene educator. Zo ook vorige week – Onze Allround Styling girls werden bijgespijkerd door Nederlands’ bekendste styliste.

Zij kregen namelijk een masterclass TV & Celebrity Styling. Danie verzorgt o.a. de styling van Chantal Janzen en Renate Gerstanowitz en weet als geen ander wat er komt kijken bij dit facet van het stylingvak. Zo onthulde Danie alles over haar dagindeling en planning én verklapte ze de nodige do’s en don’ts. Ook les krijgen van Danie? Klik hier!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.