fbpx Skip to content

Masterclass Danie Bles

Masterclass Danie Bles

Style School ByDanie zou Style School ByDanie niet zijn als Danie Bles zich niet regelmatig zou laten zien. Danie is niet alleen Creative Director, maar ook een veel geziene educator. Zo ook vorige week – Onze Allround Styling girls werden bijgespijkerd door Nederlands’ bekendste styliste.

Zij kregen namelijk een masterclass TV & Celebrity Styling. Danie verzorgt o.a. de styling van Chantal Janzen en Renate Gerstanowitz en weet als geen ander wat er komt kijken bij dit facet van het stylingvak. Zo onthulde Danie alles over haar dagindeling en planning én verklapte ze de nodige do’s en don’ts. Ook les krijgen van Danie? Klik hier!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.