fbpx Skip to content

Masterclass Danie Bles

Masterclass Danie Bles

Style School ByDanie zou Style School ByDanie niet zijn als Danie Bles zich niet regelmatig zou laten zien. Danie is niet alleen Creative Director, maar ook een veel geziene educator. Zo ook vorige week – Onze Allround Styling girls werden bijgespijkerd door Nederlands’ bekendste styliste.

Zij kregen namelijk een masterclass TV & Celebrity Styling. Danie verzorgt o.a. de styling van Chantal Janzen en Renate Gerstanowitz en weet als geen ander wat er komt kijken bij dit facet van het stylingvak. Zo onthulde Danie alles over haar dagindeling en planning én verklapte ze de nodige do’s en don’ts. Ook les krijgen van Danie? Klik hier!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.