fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Myrthe

Student Spotlight: Meet Myrthe

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Myrthe in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Mijn naam is Myrthe en ik ben 22 jaar jong. Ik heb een hele grote passie voor mode. Ik ben naar Style School ByDanie gegaan, omdat ik altijd al iets in de mode heb willen doen. Voor Style School ByDanie heb ik een opleiding gedaan wat gericht was op het maken van kleding. Dit viel me toch tegen – zo kwam ik erachter dat ik styling leuker vond.

Vraag 2: Wat ga je met het geleerde van de  jaaropleiding Allround Styling doen?

Als ik een doel heb dan ga ik mijn doel achterna. Dat is precies wat ik ga doen als ik de opleiding Allround Styling bij Style School ByDanie heb afgerond.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Ik kan dagelijks met mijn grote passies, mode en styling, bezig zijn. Ik ben nu al bezig met het regelen van mijn stage. Ik kan niet wachten om in dit vak aan de slag te gaan. Mijn handen beginnen al te jeuken wanneer ik eraan denk.

Vraag 4: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar wil ik aan het werk zijn als TV-stylist voor een toffe serie of een TV-programma. Ik hoop hier ook geweldige mensen te leren kennen.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Ik draag het liefst een opvallende broek met bijvoorbeeld glitters, pareltjes of een toffe print in combinatie met een oversized trui. Dit is echt helemaal Myrthe! Ik ga namelijk door het leven met de fashion quote: more is more and less is a bore. Dit sluit dus best goed aan op mijn signature look.

Vraag 6: Wie zou jij graag nog willen stylen?

Ik zou de mensen van het NOS journaal een goede metamorfose willen geven. Naar mijn mening mag dit anders gestyled worden. Ik help hier heel graag een handje aan mee. Hoe tof is het om dit later terug te kunnen zien?!

Net zoals Myrthe een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.