fbpx Skip to content

Topstylist Danie Bles

Topstylist Danie Bles

Afgelopen zaterdag hebben de cursisten van Personal Styling voor het eerst kennis gemaakt met topstyliste Danie Bles. Eerst begonnen ze met een ronde vragen waarin ze alles wat ze nog wilden weten aan haar konden vragen. De grootste les die Danie hen meegaf is; fouten maken mag! Hier leer je alleen maar van. Ook het harde werken kwam veelvuldig aan bod. Het leven van een stylist is niet alleen maar glitter en glamour, maar er moet vooral gewoon hard gewerkt worden onder tijdsdruk. Als je bereid bent dat te doen, is het een droom! Na het uitgebreide vragenrondje nam Danie onze cursisten mee door een presentatie. Van haar jongere jaren tot haar werkzaamheden – learn from the best!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.