fbpx Skip to content

Topstylist Danie Bles

Topstylist Danie Bles

Afgelopen zaterdag hebben de cursisten van Personal Styling voor het eerst kennis gemaakt met topstyliste Danie Bles. Eerst begonnen ze met een ronde vragen waarin ze alles wat ze nog wilden weten aan haar konden vragen. De grootste les die Danie hen meegaf is; fouten maken mag! Hier leer je alleen maar van. Ook het harde werken kwam veelvuldig aan bod. Het leven van een stylist is niet alleen maar glitter en glamour, maar er moet vooral gewoon hard gewerkt worden onder tijdsdruk. Als je bereid bent dat te doen, is het een droom! Na het uitgebreide vragenrondje nam Danie onze cursisten mee door een presentatie. Van haar jongere jaren tot haar werkzaamheden – learn from the best!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.