fbpx Skip to content

Topstylist Danie Bles

Topstylist Danie Bles

Afgelopen zaterdag hebben de cursisten van Personal Styling voor het eerst kennis gemaakt met topstyliste Danie Bles. Eerst begonnen ze met een ronde vragen waarin ze alles wat ze nog wilden weten aan haar konden vragen. De grootste les die Danie hen meegaf is; fouten maken mag! Hier leer je alleen maar van. Ook het harde werken kwam veelvuldig aan bod. Het leven van een stylist is niet alleen maar glitter en glamour, maar er moet vooral gewoon hard gewerkt worden onder tijdsdruk. Als je bereid bent dat te doen, is het een droom! Na het uitgebreide vragenrondje nam Danie onze cursisten mee door een presentatie. Van haar jongere jaren tot haar werkzaamheden – learn from the best!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.