fbpx Skip to content

A Fashionable Graduation Party

A Fashionable Graduation Party

In september startte een enthousiaste groep cursisten met de cursus Personal Styling op Style School ByDanie. Na 13 leerzame en leuke lessen was het afgelopen week alweer tijd voor hun laatste les. Dankzij lessen van o.a. Danie Bles, Kelly Huijsman en Annic van Wonderen weten onze personal stylists hoe de business werkt en staan ze te popelen om aan de slag te gaan. Reden voor een feestje!

Laatste les

De laatste les van Personal Styling stond ik het teken van een eindpresentatie, waarbij ze inhoudelijk ingingen op thema’s die tijdens de cursus zijn besproken. En natuurlijk maakten we echt een ‘momentje’ van het behalen van de certificaten. We organiseerden een heuse ‘graduation party’. Ze kregen hun certificaat overhandigd door onze educators, ze werden versierd met confetti en ballonnen, proostten op een mooie toekomst als stylist en ontvingen een Style School ByDanie pet als aandenken. Ook stylist worden? Klik hier!

Cursus Personal Styling

De cursus Personal Styling is dé cursus voor modeliefhebbers die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen. Bij Personal Styling draait het om een persoon, waarbij het gaat om lichaamstypen, het kiezen van de juiste kleuren bij een huidtint en mooie pasvormen, maar het gaat verder. Ook wardrobe planning en trendwatching behoren tot het vak. Kortom, als Personal Stylist laat jij de ander stralen.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.