fbpx Skip to content

Fashion Styling Studio Shoot

Fashion Styling Studio Shoot

Dreams do come true. De Fashion Styling cursisten stroomden op dinsdagochtend de studio van Witman Kleipool in Amsterdam binnen voor hun eerste fashion shoot. Bepakt en bezakt met de tofste items en natuurlijk hun moodboard stonden ze te springen om aan de slag te gaan. En dat kunnen we ons goed voorstellen, want het thema van deze shoot was ‘Style een Vogue Cover’. Daar gaat menig stylinghartje toch sneller van slaan?

Natuurlijk komt een beeld niet zomaar tot stand. Er gaat het nodig denkwerk aan een shoot vooraf. Onze cursisten bedachten eerst een concept om dit concept vervolgens tot leven te brengen dankzij verschillende toffe looks. De grote vraag is dan: ‘komt de kleding tot zijn recht hoe je het in gedachte had?’. Zo namen alle Fashion Stylists in spe extra accessoires, kledingstukken en props mee om snel te kunnen schakelen.

Onze styling cursisten werden bijgestaan door topstylist Famke Mesman en een team aan geweldige professionals. Zo stonden de twee prachtige modellen Julia (De Boekers) en Puck (Elite Amsterdam) te schitteren voor de camera, wisten make-up artists Christel Man en Dominique Rikken de meiden om te toveren tot cover models en was bekend fotograaf Martijn Senders verantwoordelijk voor het perfecte plaatje. Is het niet geweldig om zo te starten met het opbouwen van je portfolio?

Ook als Fashion Stylist de styling verzorgen voor toonaangevende merken en magazines? Klik dan hier voor meer informatie over de cursus Fashion Styling bij Style School ByDanie.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.