fbpx Skip to content

Fashion Styling Studio Shoot

Fashion Styling Studio Shoot

Dreams do come true. De Fashion Styling cursisten stroomden op dinsdagochtend de studio van Witman Kleipool in Amsterdam binnen voor hun eerste fashion shoot. Bepakt en bezakt met de tofste items en natuurlijk hun moodboard stonden ze te springen om aan de slag te gaan. En dat kunnen we ons goed voorstellen, want het thema van deze shoot was ‘Style een Vogue Cover’. Daar gaat menig stylinghartje toch sneller van slaan?

Natuurlijk komt een beeld niet zomaar tot stand. Er gaat het nodig denkwerk aan een shoot vooraf. Onze cursisten bedachten eerst een concept om dit concept vervolgens tot leven te brengen dankzij verschillende toffe looks. De grote vraag is dan: ‘komt de kleding tot zijn recht hoe je het in gedachte had?’. Zo namen alle Fashion Stylists in spe extra accessoires, kledingstukken en props mee om snel te kunnen schakelen.

Onze styling cursisten werden bijgestaan door topstylist Famke Mesman en een team aan geweldige professionals. Zo stonden de twee prachtige modellen Julia (De Boekers) en Puck (Elite Amsterdam) te schitteren voor de camera, wisten make-up artists Christel Man en Dominique Rikken de meiden om te toveren tot cover models en was bekend fotograaf Martijn Senders verantwoordelijk voor het perfecte plaatje. Is het niet geweldig om zo te starten met het opbouwen van je portfolio?

Ook als Fashion Stylist de styling verzorgen voor toonaangevende merken en magazines? Klik dan hier voor meer informatie over de cursus Fashion Styling bij Style School ByDanie.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.