fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Chantal

Student Spotlight: Meet Chantal

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Chantal in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Mijn naam is Chantal Kooij. Ik omschrijf mezelf als een harde werker, fashion freak, een nieuwsgierig ding en creatief brein. Ik houd van mensen en krijg een kik van nieuwe dingen uitproberen.

Ik ben naast mijn Style School ByDanie cursus werkzaam bij een modeketen die er elke dag aan werkt om de beste beleving te creëren en mannen met een tevreden gevoel de deur uit laat gaan. Shoppen wordt een feestje, ook voor mannen. Ik ben blij dat ik al bijna 5 jaar deel uit mag maken van de Only for Men familie.

Waar je mij voor wakker kunt maken? Lange zomeravonden met vrienden. Niets moet alles mag!

Vraag 2: Waarom heb je voor de cursus Fashion Styling gekozen?

Omdat ik dolgraag het proces van idee tot concept wil leren en wil ondervinden. Doordat je les krijgt van inspirerende mensen uit het vak leer je meteen hoe het er in real life aan toe gaat. Dat is te gek.

Vraag 3: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik wil binnen een merk of magazine gaan werken en hier een creatieve rol spelen. Eerst heel veel ervaring opdoen en wie weet ligt er dan een toekomst als freelance stylist voor mij in het vooruitzicht.

Vraag 4: Wat is jouw signature look?

Oversized en stoer, met af en toe een eyecatcher en/of een vrouwelijke touch. Ik shop het liefst bij Levi’s en Scotch & Soda. Online surf ik graag naar Zalando. Deze webshop heeft een groot aanbod aan merken.

Vraag 5: Wie zou je graag willen stylen?

Ik zou dolgraag een dagje op pad willen met… Linda de Mol. Een unieke en prachtige televisiepersoonlijkheid, maar in haar kleding zou ze dit (naar mijn mening) nog veel meer kunnen laten zien.

Vraag 6: Wat staat er nog op je wishlist?

De Gucci Marmont black. Stoer en vrouwelijk, dit wil je toch?

Net zoals Chantal een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.