fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Sterre

Student Spotlight: Meet Sterre

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Sterre in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Ik ben Sterre, 29 jaar en woon al mijn hele leven in Veenendaal, een rustige en bosrijke woonplaats in het midden van Nederland. Ik heb een relatie en we staan op het punt om onze eerste woning te gaan kopen (waar spannend).

Op advies van een goede vriend kwam ik in aanraking met het vak stylist en personal shopper. Met name styling voor mannen vond ik toen (en nu) erg leuk. Waarom deed ik daar niets mee?  Twee jaar geleden kon ik in de richting van een styling opleiding alleen een thuisstudie vinden. Daar begon ik mee en toen wist ik het zeker, dit is mijn passie! 
En nu heb ik met trots mijn certificaat personal stylist binnen op de Style School ByDanie.

Vraag 2: Waarom heb je voor de cursus Personal Styling gekozen?

Ik wilde graag nog succesvoller zijn als personal stylist. Dus ik wilde nog meer leren en mijn werk. Zo kwam ik bij de cursus Personal Styling terecht

Vraag 3: Hoe heb jij de cursus Personal Styling ervaren?

Ik heb de lessen ervaren als erg leerzaam en ze waren nooit saai! Het ‘learning by doing’ beviel me erg goed en ik zit er over na te denken om hierna nog de cursus TV & Celebrity Styling te gaan doen aangezien mijn droom is om styling voor televisie te gaan doen!

Vraag 4: Wat maakt dit vak zo leuk?

Je mag in dit vak een persoon mooier maken dan hij of zij al is. Goed voor de dag komen wil eigenlijk iedereen op een bepaalde manier. Als ik iemand kan helpen hierbij doe ik dat graag. Het persoonlijke contact met de klant en je eigen creativiteit in de outfits kwijt kunnen geeft mij veel plezier en energie.

Vraag 5: Wie is jouw stijlicoon?

Koningin Maxima vind ik ontzettend knappe en stijlvolle vrouw!

Vraag 6: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Als succesvol stylist & personal shopper voor de Nederlandse televisie en red carpet.

Net zoals Sterre een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de cursus Personal Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.