fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Iris

Student Spotlight: Meet Iris

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Iris in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Ik ben Iris Eigenhuis, ik ben 22 jaar oud en kom uit Amersfoort. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg. Voordat ik terecht kwam bij de Style School besloot ik om mijn dromen na te jagen. Ik heb daarom eerst een opleiding gedaan tot make-up artist. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar deze opleiding. Uiteindelijk wil ik mijn krachten bundelen en een eigen bedrijf opzetten.

Vraag 2: Waarom is dit vak zo leuk?

Dat je met je passie aan de slag kunt. Hoe heerlijk is het om je creatieve ei kwijt te kunnen in kleding? Ik ben helemaal verkocht!

Vraag 3: Wat ga je met het geleerde doen?

Met het geleerde ga ik mijn eigen dromen na. Het is al een tijdje een droom van mij om een eigen winkel te beginnen. De masterclasses en lessen van de docenten van de Style School helpen daarbij. Het is zo inspirerend.

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/online shop?

ZARA, Topshop, Asos en natuurlijk De Bijenkorf.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Mijn signature look bestaat uit een toffe flared jeans, met daaronder mijn Isabel Marant wedges. Daar op een leuk T-shirt en een jasje. Niet te doorsnee, maar wel comfy.

Vraag 6: Wat staat er nog op jouw wishlist?

Een designer bag!! Hier ben ik heel hard voor aan het sparen.

Net zoals Iris een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.