fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Iris

Student Spotlight: Meet Iris

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Iris in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Ik ben Iris Eigenhuis, ik ben 22 jaar oud en kom uit Amersfoort. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg. Voordat ik terecht kwam bij de Style School besloot ik om mijn dromen na te jagen. Ik heb daarom eerst een opleiding gedaan tot make-up artist. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar deze opleiding. Uiteindelijk wil ik mijn krachten bundelen en een eigen bedrijf opzetten.

Vraag 2: Waarom is dit vak zo leuk?

Dat je met je passie aan de slag kunt. Hoe heerlijk is het om je creatieve ei kwijt te kunnen in kleding? Ik ben helemaal verkocht!

Vraag 3: Wat ga je met het geleerde doen?

Met het geleerde ga ik mijn eigen dromen na. Het is al een tijdje een droom van mij om een eigen winkel te beginnen. De masterclasses en lessen van de docenten van de Style School helpen daarbij. Het is zo inspirerend.

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/online shop?

ZARA, Topshop, Asos en natuurlijk De Bijenkorf.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Mijn signature look bestaat uit een toffe flared jeans, met daaronder mijn Isabel Marant wedges. Daar op een leuk T-shirt en een jasje. Niet te doorsnee, maar wel comfy.

Vraag 6: Wat staat er nog op jouw wishlist?

Een designer bag!! Hier ben ik heel hard voor aan het sparen.

Net zoals Iris een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.