fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet emmely

Student Spotlight: Meet emmely

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Emmely in de Student Spotlight >

Vraag 1: Vertel eens kort iets over jezelf

Hi, ik ben Emmely. Ik volg de jaaropleiding Allround Styling bij Style School ByDanie. Ik leef voor alles wat met mode te maken heeft. Ben ik niet op de Style School bezig met mode dan doe ik dat wel in mijn vrije tijd. Ik werk dan ook bij Pauw. Waar winkels zijn daar is Emmely.

Vraag 2: Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb voor de jaaropleiding gekozen door de vele mogelijkheden binnen deze opleiding. We nemen namelijk overal een kijkje, waardoor we ons goed kunnen oriënteren. Zo wil ik er echt achter komen wat ik nou in de mode wil gaan doen en wat bij mij past.

Vraag 3: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Zara heeft alles wat op het moment in de mode is, dus hier kom ik erg graag. Als ik op zoek ben naar iets moois kan ik uren scrollen op Farfetch en m’n ogen uitkijken.

Vraag 4: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Daar ben ik nog over aan het dromen, maar ik wil zeker voor mezelf beginnen.

Vraag 5: Wie is jouw inspirator?

Ik heb niet zo zeer een stijlicoon. Van Instagram haal ik de meeste inspiratie. Als ik iets leuks zie, sla ik het op. Soms zie ik iets en krijg ik er direct een idee bij, dan schrijf ik dit op in mijn notities.

Vraag 6: Wat staat er nog op jouw wishlist?

Mijn favoriete fashion quote is van Coco Chanel – Everyday is a fashion show, the world is your runway. Passend bij deze quote is natuurlijk de Classic Chanel Bag. Die staat op mijn wishlist!

Net zoals Emmely een start maken in de stylingwereld? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.