fbpx Skip to content

Masterclass door Danie Bles

Masterclass door Danie Bles

Begin klein, maar droom groots – een van de belangrijkste boodschappen uit de masterclass die Danie Bles vorige week gaf aan onze Fashion Styling cursisten. De masterclass begon met een voorstelrondje, waarbij Danie vroeg naar de dromen van onze Style School girls. Daarbij vertelde ze hoe ze hen denkt te helpen die dromen te bereiken. Ze inspireerde de cursisten met haar eigen verhaal, waarin naar voren kwam hoe ze begon en hoe ze altijd doorgezet heeft.

Danie staat bekend om haar eigen stijl en heeft in de afgelopen jaren alleen maar dingen opgezet die ze echt leuk vindt. Amsterdam Fashion Week is haar nieuwe, grote project. De komende tijd wil ze zich vooral focussen op meer diepgang, verbetering en eventueel uitbreiding van haar bedrijven.

Wat Danie onze cursisten aanraadde? Bouw een netwerk op, laat je inspireren door verschillende dingen zoals musea en culturen, durf groots te denken en voor wie nog geen opleiding volgt: start met een opleiding bij Style School ByDanie 😉 Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien in de mode business. Klik hier voor meer informatie over de cursus Fashion Styling.x

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.