fbpx Skip to content

Success Story: Stephanie van Heeringen

Success Story: Stephanie van Heeringen

Mijn naam is Stephanie van Heeringen, 27 jaar, gelukkig met mijn vriend Erwin en mijn zoontje James. Ik ben altijd al een ambitieus persoon geweest, die graag geprikkeld blijft in het leven en daardoor graag de uitdaging op zoekt. Na de PABO ben ik een aantal jaar filiaalmanager geweest. De droom om stylist te worden was er altijd al, maar ergens moest ik nog het lef vinden om de stap te zetten. Nu ik weg ben bij mijn vorige werkgever was er niets meer wat mij tegenhield. Daardoor kan ik nu volledig gaan voor mijn droom. Styling! Vanaf deze week begin ik op de afdeling ‘Kleding’ bij GTST.

GTST begon in september 1990 en ik ben datzelfde jaar in oktober geboren. Ik ken de personages en de verhaallijnen. Soms maakte ik wel eens grapjes dat ik daar ooit zou willen werken. Of ik gedacht had dat dit ook echt zou gebeuren? Zeker niet. Ik mocht op gesprek komen, wat overigens een heel fijn gesprek was, en ze zouden me in verband met andere sollicitanten snel iets laten weten. De volgende dag werd ik gebeld dat de keuze op mij gevallen was. Zielsgelukkig was ik uiteraard!

Door Style School ByDanie kwam ik terecht bij deze vacature. En ook het zelfvertrouwen om te durven reageren komt voornamelijk door mijn tijd op de Style School. De lessen en masterclasses, die je daar aangeboden krijgt, zorgen ervoor dat je in korte tijd klaargestoomd wordt voor een leven als stylist. No nonsense verhalen van de besten uit het vak, dat de realiteit is dat je heel hard moet werken, en je veel doorzettingsvermogen moet hebben om tussen de top te komen, maakt dat je meteen weet of je wel of niet geschikt bent. Door de Fashion Styling lessen kan ik zeker zeggen dat ik klaar ben om 24/7 te vlammen tijdens mijn stage bij GTST.

Uiteindelijk droom ik over een mooi pand in een stad als Haarlem, waarin ik een winkel begin met merken die bij mijn stijl passen. Zodat mensen heel goed weten wat je bij mij kunt kopen, omdat ze mijn stijl erin herkennen. Daarboven zou ik graag een kantoor hebben, waarin ik bezig kan zijn met het ontwikkelen van modeconcepten voor merken, tijdschriften, social media en ik stijladvies kan geven.

Vind je het leuk wat ik doe? Volg me dan met stephanie_fashionstyling op instagram.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.