fbpx Skip to content

Graduation Fashion Styling

Graduation Fashion Styling

Het blijft iedere keer weer een feestje als we onze cursisten mogen feliciteren met het behalen van hun certificaat. Deze keer was het de beurt aan de enthousiaste Fashion Styling cursisten. Zij behaalden in intensieve, inspirerende en leerzame lessen de titel tot Fashion Stylist.

Tijdens de laatste les kwamen oud-studentes Christina Isadora Sofia en Fashionable Elle langs om onze graduates te vertellen over hun successen na het afronden van de cursus. Ze hebben het afgelopen jaar heel wat bereikt. Daarna werd het eindwerk van onze studenten uitvoerig besproken en werden de laatste tips gegeven waar nodig. Alle cursisten hadden heel erg hun best gedaan om de cursus zo goed mogelijk af te sluiten.

Toen was het tijd waar de cursisten voor kwamen – de certificaten uitreiking. Met prosecco en veel foto’s kwam de cursus voor deze power vrouwen feestelijk tot een eind. We zijn weer trots! Ook je certificaat behalen? Je vindt hier meer informatie over de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.