fbpx Skip to content

Graduation Fashion Styling

Graduation Fashion Styling

Het blijft iedere keer weer een feestje als we onze cursisten mogen feliciteren met het behalen van hun certificaat. Deze keer was het de beurt aan de enthousiaste Fashion Styling cursisten. Zij behaalden in intensieve, inspirerende en leerzame lessen de titel tot Fashion Stylist.

Tijdens de laatste les kwamen oud-studentes Christina Isadora Sofia en Fashionable Elle langs om onze graduates te vertellen over hun successen na het afronden van de cursus. Ze hebben het afgelopen jaar heel wat bereikt. Daarna werd het eindwerk van onze studenten uitvoerig besproken en werden de laatste tips gegeven waar nodig. Alle cursisten hadden heel erg hun best gedaan om de cursus zo goed mogelijk af te sluiten.

Toen was het tijd waar de cursisten voor kwamen – de certificaten uitreiking. Met prosecco en veel foto’s kwam de cursus voor deze power vrouwen feestelijk tot een eind. We zijn weer trots! Ook je certificaat behalen? Je vindt hier meer informatie over de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.