fbpx Skip to content

Eindshoot Nadine van Beek

Eindshoot Nadine van Beek

De cursus Fashion Styling is voor o.a. Nadine succesvol afgerond. Dat werd niet alleen beloond met een certificaat, maar ook met de publicatie van haar eindshoot in The Latest Magazine. Nadine vertelt ..

“De titel van mijn eindshoot is gypsy. Ik werd geïnspireerd door de ‘print on print’ trend voor komende spring/summer. Gypsy’s en roma’s dragen veel prints over elkaar en zien er altijd super kleurrijk uit. Ik ben in de geschiedenis gedoken om nog meer inspiratie op te doen.

Gezien de Gypsy’s veel rondtrekken en over het algemeen veel buiten leven vond ik het leuk om voor een locatie te kiezen waar je binnen en buiten zou kunnen schieten. Gezien het koude regenachtige weer is het maar bij 1 foto gelukt om buiten te schieten. De locatie was mijn eigen tuinhuis, die aan de voorkant open is, waardoor we wel echt een buiten gevoel creëerden. Door middel van veel props heb ik de Gypsy sfeer naar mijn tuinhuis gebracht. Ik heb kussens, kleden en nog een hoop andere accessoires geleend. De bloemen werden verzorgd door Flower My Day.

Na het bedenken van het concept was het eindelijk zover – de shoot! We hebben tijdens de cursus natuurlijk genoeg voorbereiding gehad en alles rustig opgebouwd naar de eindshoot toe, maar als het dan zo ver is, is het niet niks. Wel super leerzaam als je het allemaal zelf moet gaan doen. Wat ik geleerd heb? Begin met het regelen van een fotograaf. Dit omdat modellenbureau’s vaak pas samen willen werken als ze weten wie de fotograaf is. Ik mocht werken met fotograaf Gail Meijer, model Isa van Future Faces, model Isa Beau van De Boekers en MUAH artist Britt Snellink. Ondanks dat we nog nooit als team hebben samengewerkt, verliep de dag super relaxed, gezellig en voorspoedig. Om 16.54 was het een WRAP!”

Ook aan de slag met je eigen shoot? Schrijf je hier in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.