fbpx Skip to content

Educator Jetteke van Lexmond

Educator Jetteke van Lexmond

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling reizen de studenten door de verschillende facetten van styling. Vorige week startten ze met het blok Fashion Styling. Niemand minder dan topstylist Jetteke van Lexmond gaf ze hun eerste masterclass.

Als we aan Jetteke denken, denken we aan een super lief mens, die goed weet wat ze doet en waar ze voor staat. Als stylist voor o.a. Vogue is zij een inspiratiebron voor onze upcoming stylistes. Jetteke vertelde ze over een project waar ze nu mee bezig is. Waar haalt ze haar inspiratie vandaan? En hoe komt een concept tot stand? Momenteel is ze druk met een shoot in Gambia. Door te spelen met de omgeving krijg je het meest natuurlijke beeld, vertelt Jetteke. Zo heeft ze ooit een helm gemaakt van een watermeloen en lijkt het haar heel gaaf om te werken met de mensen die in Gambia leven. Wij zijn na deze inspirerende gastles super benieuwd naar het eindresultaat!

Ook les krijgen van stylistes uit het vak zoals Jetteke van Lexmond? Klik dan hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.