fbpx Skip to content

Educator Jetteke van Lexmond

Educator Jetteke van Lexmond

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling reizen de studenten door de verschillende facetten van styling. Vorige week startten ze met het blok Fashion Styling. Niemand minder dan topstylist Jetteke van Lexmond gaf ze hun eerste masterclass.

Als we aan Jetteke denken, denken we aan een super lief mens, die goed weet wat ze doet en waar ze voor staat. Als stylist voor o.a. Vogue is zij een inspiratiebron voor onze upcoming stylistes. Jetteke vertelde ze over een project waar ze nu mee bezig is. Waar haalt ze haar inspiratie vandaan? En hoe komt een concept tot stand? Momenteel is ze druk met een shoot in Gambia. Door te spelen met de omgeving krijg je het meest natuurlijke beeld, vertelt Jetteke. Zo heeft ze ooit een helm gemaakt van een watermeloen en lijkt het haar heel gaaf om te werken met de mensen die in Gambia leven. Wij zijn na deze inspirerende gastles super benieuwd naar het eindresultaat!

Ook les krijgen van stylistes uit het vak zoals Jetteke van Lexmond? Klik dan hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.