fbpx Skip to content

Success Story: Simone Bruin

Success Story: Simone Bruin

Simone studeerde af aan de jaaropleiding Allround Styling. Daarna heeft ze stage gelopen bij een stylist en inmiddels is ze Fashion Editor bij een bekend platform. Wil je weten hoe het Simone daar vergaat? Lees dan haar verhaal!

Mijn naam is Simone Bruin en ik ..

Mijn naam is Simone Bruin en ik ben Fashion Editor bij Prêt à Pregnant. Hier ben ik via Style School byDanie terecht gekomen. Na de jaaropleiding ben ik eerst stage gaan lopen bij een fashion styliste, ik dacht dat daar mijn toekomst lag. Maar de stage viel tegen. En ik dacht bij mezelf, is dit echt wat ik wil in de toekomst?

Toen kreeg ik een mail van Style School ByDanie dat ze iemand zochten om shoppings te maken bij Prêt à Pregnant. Ik had direct gesolliciteerd, en mocht op gesprek komen. Het klikte meteen, en Janine -founder van Prêt à Pregnant- wilde de uitdaging met mij aangaan.

Nu na 5 maanden stage ben ik werkzaam als fashion editor, maar ik doe ook veel beauty, wat ik helemaal geweldig vind. Hierdoor mag ik naar de meest toffe events, zoals een feestje van Lancôme maar ook runway shows.

We zijn met een klein team en werken nauw samen. Ik vind dat heel fijn. Ik heb het gevoel dat ik echt mijn plekje heb gevonden. En dat na jaren van niet weten wat ik wil. Ik heb altijd al een passie gehad voor mode, maar wist nooit zo goed wat ik in deze branche wilde gaan doen. Vroeger – als klein meisje – wilde ik altijd mijn “eigen tijdschrift”, maar een opleiding Journalistiek vond ik toch niet echt bij me passen. En de meeste mode-opleidingen bevatten het maken van kleding – hier ligt mijn interesse niet. Totdat ik op een dag een advertentie tegen kwam van de Style School.

Ik kan me mijn eerste dag op de Style School heel goed herinneren. Het was bloedheet en ’s ochtends zat alles tegen. Ik begon het jaar dan ook als een onzeker muurbloempje. De educators hebben mij helpen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik heb de opleiding dan ook afgerond als iemand die wel haar eigen stijl durft te laten zien. En met trots! 

 

Ook starten met een opleiding op Style School ByDanie en in de voetsporen van onze succesvolle studenten treden? Klik hier voor het cursusaanbod.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.