fbpx Skip to content

Kick-off Fashion Styling

Kick-off Fashion Styling

Vorige week stonden we oog in oog met een getalenteerde en enthousiaste groep nieuwe cursisten. Zij beginnen aan de 13 weken durende cursus Fashion Styling. Zo gaan zij zich bezig houden met editorial styling, commerciële styling en conceptontwikkeling. Maar ook leren ze meer over catwalkanalyses en trendwatching, want een goede stylist is altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe trends. Met hun nieuwe stylingkit, to make them reach their full potential, beschikken ze in ieder geval over de juiste tools om de beste stylist in zichzelf naar boven te halen. Are you ready?

*ook starten met de cursus Fashion Styling. In september start er weer een nieuwe groep. Klik hier voor meer informatie!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.