fbpx Skip to content

Kick-off Fashion Styling

Kick-off Fashion Styling

Vorige week stonden we oog in oog met een getalenteerde en enthousiaste groep nieuwe cursisten. Zij beginnen aan de 13 weken durende cursus Fashion Styling. Zo gaan zij zich bezig houden met editorial styling, commerciële styling en conceptontwikkeling. Maar ook leren ze meer over catwalkanalyses en trendwatching, want een goede stylist is altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe trends. Met hun nieuwe stylingkit, to make them reach their full potential, beschikken ze in ieder geval over de juiste tools om de beste stylist in zichzelf naar boven te halen. Are you ready?

*ook starten met de cursus Fashion Styling. In september start er weer een nieuwe groep. Klik hier voor meer informatie!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.