fbpx Skip to content

Kick-off Personal Styling

Kick-off Personal Styling

De cursus Personal Styling is van start gegaan. Yes! Vanaf deze maand leiden we weer een groep enthousiaste cursisten op tot het meest modieuze vak ooit, namelijk dat van stylist. Denk hierbij aan lessen over stylingadvies voor mannen en vrouwen, lingerie en shapewear, kleuranalyse, maar ook aan interessante excursies en masterclasses van stylistes uit het werkveld.

De kick-off werd afgetrapt door Personal Styling educator Sandra Niezink. Sandra is imagostylist en startte de les met een kennismaking, die ging over de eerste indruk. Het cliché is namelijk waar, we worden dagelijks op ons uiterlijk beoordeeld. Of we dat nu willen of niet. Naast de ‘first impression’ kregen onze stylistes een handige stylingkit met alle benodigheden voor een stylist. Klaar voor the real deal!

Hoe cursist Femke de welkomst ervaarde?

“Ja, eindelijk was het zover, de Personal Styling cursus begon. Ik had er zoveel zin in. In een heel gaaf gebouw, het World Fashion Center in Amsterdam, werden we verwacht. We kregen les in een te gekke stijlvolle ruimte op de 10e verdieping van het fashion center met prachtig uitzicht over de stad!”

Had jij hier graag bij willen zijn? Klik hier voor de nieuwe cursusdata van Personal Styling.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.