fbpx Skip to content

Kick-off Personal Styling

Kick-off Personal Styling

De cursus Personal Styling is van start gegaan. Yes! Vanaf deze maand leiden we weer een groep enthousiaste cursisten op tot het meest modieuze vak ooit, namelijk dat van stylist. Denk hierbij aan lessen over stylingadvies voor mannen en vrouwen, lingerie en shapewear, kleuranalyse, maar ook aan interessante excursies en masterclasses van stylistes uit het werkveld.

De kick-off werd afgetrapt door Personal Styling educator Sandra Niezink. Sandra is imagostylist en startte de les met een kennismaking, die ging over de eerste indruk. Het cliché is namelijk waar, we worden dagelijks op ons uiterlijk beoordeeld. Of we dat nu willen of niet. Naast de ‘first impression’ kregen onze stylistes een handige stylingkit met alle benodigheden voor een stylist. Klaar voor the real deal!

Hoe cursist Femke de welkomst ervaarde?

“Ja, eindelijk was het zover, de Personal Styling cursus begon. Ik had er zoveel zin in. In een heel gaaf gebouw, het World Fashion Center in Amsterdam, werden we verwacht. We kregen les in een te gekke stijlvolle ruimte op de 10e verdieping van het fashion center met prachtig uitzicht over de stad!”

Had jij hier graag bij willen zijn? Klik hier voor de nieuwe cursusdata van Personal Styling.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.