fbpx Skip to content

Shooting day: still styling

Shooting day: still styling

Het blok Fashion Styling is voor de Allround Styling cursisten van start gegaan. En dat begon meteen goed. De studenten gingen namelijk aan de slag met still shooting. Zij hebben heel hard gewerkt om de sieraden van Bibi van der Velden mooi op beeld te zetten. Zo werkten de styling girls in duo’s om hun eigen concept tot leven te brengen. Hier is ons motto learning by doing ook van toepassing. Door het zelf te doen, leer je veel meer!

Studente Tess vertelt kort over haar eerste ervaring met still styling:

“Gisteren hadden we de still shoot. In duo’s moesten we een concept bedenken en zorgen dat we de sieraden van ontwerpster Bibi van der Velden zo mooi mogelijk in beeld brachten. Wat ik zo leuk vond aan de still shoot is dat het een hele andere manier van stylen is en dat je met kleine voorwerpen zoals sieraden heel creatief bezig bent!”

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.