fbpx Skip to content

Shooting day: still styling

Shooting day: still styling

Het blok Fashion Styling is voor de Allround Styling cursisten van start gegaan. En dat begon meteen goed. De studenten gingen namelijk aan de slag met still shooting. Zij hebben heel hard gewerkt om de sieraden van Bibi van der Velden mooi op beeld te zetten. Zo werkten de styling girls in duo’s om hun eigen concept tot leven te brengen. Hier is ons motto learning by doing ook van toepassing. Door het zelf te doen, leer je veel meer!

Studente Tess vertelt kort over haar eerste ervaring met still styling:

“Gisteren hadden we de still shoot. In duo’s moesten we een concept bedenken en zorgen dat we de sieraden van ontwerpster Bibi van der Velden zo mooi mogelijk in beeld brachten. Wat ik zo leuk vond aan de still shoot is dat het een hele andere manier van stylen is en dat je met kleine voorwerpen zoals sieraden heel creatief bezig bent!”

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.