fbpx Skip to content

Behind the scenes: PR shoot

Behind the scenes: PR shoot

In 15 minuten kleding shoppen, die je tijdens een shoot wilt gebruiken. Hurry hurry! De Allround Styling girls gingen de uitdaging aan en slaagden met vlag en wimpel. Hoe? Dat lees je volgende week. Vandaag nemen we je mee behind the scenes en zie je hoe het er tijdens een shoot backstage aan toe gaat.

De shoot werd georganiseerd bij Spice PR, waar onze studenten omringd werden door de mooiste merken en kleding. Daarnaast werkten ze samen met professioneel fotograaf Martijn Senders, make-up en hair expert Christel Man (Angelique Hoorn Management) en was topstylist Famke Mesman aanwezig om de studenten te begeleiden en supporten.

Student Marissa over haar ervaring tijdens de Spice PR shoot:

“De fotoshoot was erg leuk en leerzaam. Ik kwam tegen 5 uur aan op de locatie van de shoot. Om half 6 was er een presentatie over wat een PR-Bureau doet en werd er uitgelegd wat wel en niet gebruikt mocht worden voor de shoot. Na de uitleg mochten er sets worden samengesteld. Ik ben gewoon langs de kledingrekken gaan lopen en heb alles gepakt waarvan ik dacht dat het bij het thema “70 glam” past. Van alles wat er verzameld is, heb ik samen met mijn groepje 2 sets gemaakt. Met de gekozen set hebben wij het model aangekleed. Het concept is besproken met de fotograaf en deze was erg enthousiast. Na het bespreken van het concept zijn er foto’s geschoten met een heel mooi eindresultaat. Zelf ben ik er heel erg trots op.”

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.