fbpx Skip to content

Success Story: Camilla van den Brom

Success Story: Camilla van den Brom

Camilla van den Brom volgde de jaaropleiding Allround Styling en werkt nu bij een tof Nederlands agentschap van damesmerken. Lees hier haar verhaal!

Camilla, vertel; wie ben jij?

Hi, mijn naam is Camilla van den Brom en ik ben gek op alles wat met mode en beauty te maken heeft.

Waarom wilde jij de jaaropleiding Allround Styling volgen?

Iets wat mij erg aansprak aan de opleiding is dat je les krijgt van mensen die echt in het vak zitten. Je leert alle in’s & out’s dus van de mensen die er  verstand van hebben. Het feit dat zij hun ervaringen zoveel met ons hebben gedeeld vind ik (nog steeds) ontzettend leuk.

Waarom koos je voor het stylingvak?

Geen dag is hetzelfde, en dat vind ik het leukste. Ik ben natuurlijk gewoon helemaal gek op mode, maar daarnaast biedt het me zoveel uitdaging. Het is heel leuk om in de mode werkzaam te zijn en ik haal hier dagelijks veel plezier uit.

En, wat doe je nu?

Ik werk nu bij Collections By Otto Klein. Het Nederlandse agentschap van te gekke damesmerken waaronder populaire merken als SisterS Point en ICHI. Ik houd me bezig met de sales, after sales, social media en de vele influencers met wie wij samenwerken.

Hoe heeft SSBD jou geholpen?

Ik heb vooral veel geleerd, zoals hoe je je echt professioneel opstelt binnen het vak. De concurrentie is natuurlijk heel hoog dus je moet er zelf voor zorgen dat je eruit springt. Dat leren ze je op de opleiding!

Mijn ambities zijn hoog, dus ik hoop over vijf jaar te groeien, binnen het bedrijf waar ik nu werk of eventueel bij een ander bedrijf. Een fijne plek waar ik mijn ambities kan nastreven en tegelijkertijd lekker mezelf kan zijn.

Ook starten met een opleiding op Style School ByDanie en in de voetsporen van onze succesvolle studenten treden? Klik hier voor het cursusaanbod.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.