fbpx Skip to content

Fashion Director Cara Schiffelers

Fashion Director Cara Schiffelers

Gaat er bij jou geen belletje rinkelen als je de naam Cara Schiffelers hoort? Wij frissen je geheugen even op. Cara Schiffelers is dé Fashion Director van de twee bekende Nederlandse magazines Grazia en Marie-Claire. Aan onze Style School girls gaf ze een masterclass over haar ervaringen, haar loopbaan en gaf ze tips en tricks om een succesvol stylist te worden. Zo verklapte ze o.a. dat haar carrière bij modeontwerper Yohji Yamamoto begon.

Als Fashion Director begeleidde Cara onze Fashion Styling cursisten daarnaast bij het maken van hun shopping page. Want waar voldoet een goede shopping pagina in een magazine nou aan? Cara legde het uit!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.