fbpx Skip to content

Fashion Director Cara Schiffelers

Fashion Director Cara Schiffelers

Gaat er bij jou geen belletje rinkelen als je de naam Cara Schiffelers hoort? Wij frissen je geheugen even op. Cara Schiffelers is dé Fashion Director van de twee bekende Nederlandse magazines Grazia en Marie-Claire. Aan onze Style School girls gaf ze een masterclass over haar ervaringen, haar loopbaan en gaf ze tips en tricks om een succesvol stylist te worden. Zo verklapte ze o.a. dat haar carrière bij modeontwerper Yohji Yamamoto begon.

Als Fashion Director begeleidde Cara onze Fashion Styling cursisten daarnaast bij het maken van hun shopping page. Want waar voldoet een goede shopping pagina in een magazine nou aan? Cara legde het uit!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.