fbpx Skip to content

Fashion Director Cara Schiffelers

Fashion Director Cara Schiffelers

Gaat er bij jou geen belletje rinkelen als je de naam Cara Schiffelers hoort? Wij frissen je geheugen even op. Cara Schiffelers is dé Fashion Director van de twee bekende Nederlandse magazines Grazia en Marie-Claire. Aan onze Style School girls gaf ze een masterclass over haar ervaringen, haar loopbaan en gaf ze tips en tricks om een succesvol stylist te worden. Zo verklapte ze o.a. dat haar carrière bij modeontwerper Yohji Yamamoto begon.

Als Fashion Director begeleidde Cara onze Fashion Styling cursisten daarnaast bij het maken van hun shopping page. Want waar voldoet een goede shopping pagina in een magazine nou aan? Cara legde het uit!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.