fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Barbara

Student Spotlight: Meet Barbara

Iedere week zetten wij een styling studente in het zonnetje. Niet alleen omdat ze dol zijn op mode, maar ook omdat we jou graag willen laten zien wat een cursus of jaaropleiding inhoudt. Vandaag staat studente Barbara Vos in de Student Spotlight >

Vraag 1: Barbara, vertel eens een aantal weetjes over jezelf

Ik ben Barbara Vos en ik woon in Amsterdam. Ik zou mijzelf omschreven als een harde werker, erg gemotiveerd, sta altijd positief in het leven en ik heb een enorme passie voor mode. Elke dag weer zijn er zo veel ontwikkelingen gaande in de modebranche. Dat fascineert me!

Vraag 2: Waarom heb je voor de cursus Fashion Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb voor de Style School gekozen omdat ik op dit moment een economische opleiding volg, maar ik me toch graag verder wilde verdiepen in de mode. Hier ligt mijn passie. Nu ben ik echt bezig met iets waar ik enorm van houd. De lessen vind ik super leuk en ik weet zeker dat dit mij onwijs gaat helpen om verder te komen in de modewereld.

Vraag 3: Waarom lijkt het stylingvak jou zo leuk?

Als styliste is je baan enorm afwisselend. Dit is wat mij erg aanspreekt. Je komt op veel plekken en je werkt met verschillende mensen. Geen dag is hetzelfde en het modebeeld verandert keer op keer. Dat gaat niet vervelen en je bent lekker creatief bezig.

“Style is a way to say who you are without having to speak.”

Vraag 4: Je leert veel op de opleiding. Wat wil je hierna precies gaan doen?

Met de geleerde kennis wil ik mijzelf verder ontwikkelen en uiteindelijk een passende baan vinden binnen de modesector. Ik merk nu al dat ik in een korte tijd veel heb geleerd en ben heel benieuwd naar de rest. Iets waar ik heel blij van word. Over vijf jaar hoop ik bij een gaaf modebedrijf, in binnen-of buitenland te werken. Ik hoop uiteindelijk aan de top te komen.

Vraag 5: Wat is je favoriete winkel?

Mijn passie voor mode uit ik bij Scotch en Soda. Hier werk ik als styliste en dit is ook een van mijn favoriete winkels. Daarnaast vind ik het erg leuk om online op zoek te gaan naar pareltjes of lekker door de stad heen te lopen en nieuwe winkels te ontdekken.

Wil jij ook de top bereiken, net zoals Barbara? Schrijf je hier in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.