fbpx Skip to content

Success Story: Elle Raangs

Success Story: Elle Raangs

Wat gaan de studenten na hun afstuderen doen? Waar gaan ze werken? En wat hebben ze aan hun opleiding bij Style School ByDanie gehad? Wij lichten een aantal ‘succes stories’ uit van stylistes die hun sporen aan het verdienen zijn in het stylingvak. Elle Raangs, it’s your turn!

Elle, vertel; wie ben jij?

Een fashionista in hart en nieren, die door kei hard te werken het beste uit zichzelf haalt om al haar dromen waar te maken.

Waarom wilde je je laten opleiden door SSBD?

Het ‘learning by doing’ sprak mij erg aan, lessen krijgen van de beste stylisten uit het vak. Wanneer je er heel hard voor werkt, gaan er veel deuren voor je open. Dat hebben ze mij hier geleerd.

Waarom koos je voor het stylingvak?

Iedere vorm van styling is leuk, editorial, commercieel, noem maar op. Je leert tijdens iedere shoot weer nieuwe mensen kennen. Geen dag is hetzelfde, waardoor je nooit in een sleur raakt. I love it!

En, wat doe je nu?

Op dit moment assisteer ik Lotte Admiraal voor Libelle en meerdere stylisten voor Grazia. Tevens werk ik als e-commerce stylist bij I heart studios voor o.a. Calvin Klein en Karl Lagerfeld. Hier heb ik ook meegewerkt aan een campagneshoot voor Tommy Hilfiger.

Wat was jouw meest toffe klus, so far?

Ik heb de styling verzorgd van de trailer van een kinderboek, wat hoogstwaarschijnlijk een Netflix-serie gaat worden, samen met medestudent en vriendin Christina Isadora Sofia. Deze klus hebben wij verkregen via Style School ByDanie. Ben je nieuwsgierig naar de trailer? Klik hier. In september worden de trailer en het boek gelanceerd in de USA.

Wat heb je aan de Style School gehad?

Het was een geweldig mooie tijd, waarin ik veel geleerd heb en nieuwe mensen heb mogen ontmoeten. Ik ben vooral blij dat dit het begin was van het uitoefenen van mijn passie. Over vijf jaar hoop ik dat mijn online magazine (waar ik nu mee bezig ben) door veel mensen bekeken en gelezen wordt, ik natuurlijk een bekend stylist ben en misschien wel ervaringsdeskundige bij RTL Boulevard.

Ook starten met een opleiding op Style School ByDanie en in de voetsporen van onze succesvolle studenten treden? Klik hier voor het cursusaanbod.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.