fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studenten van de jaaropleiding Allround Styling zijn afgelopen week flink aan het werk gezet. Hun derde studio shoot stond namelijk op de planning. Deze keer was het de opdracht om een eigen Vogue cover te stylen en dat hebben ze geweldig gedaan. Stay tuned for the results!

Onder leiding van educator en topstylist Famke Mesman waren de studenten één voor één een echte styliste op de set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Over modellen gesproken; Renee Immink en Barbara Tijssen van Elite Amsterdam en De Boekers waren hiervoor aanwezig. Visagiste Christel Man en assitente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders en assistente Gail Meijer maakten stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.