fbpx Skip to content

Gastles stylist Patty Zomer

Gastles stylist Patty Zomer

Je kent haar misschien van de Dolly Dots, maar Patty Zomer heeft in haar carrière ook naam gemaakt als stylist. Dit begon in de periode dat ze de styling verzorgde voor de Dolly Dots dames, maar werd later echt haar vak. De Personal Styling cursisten kregen les van deze energieke vrouw, vol passie voor mode. Cursist Erin vertelt: “De les van Patty Zomer was heel energiek en leerzaam. We hebben veel geleerd over verschillende types, hoe je ze herkent en wat voor gevoel/indruk ze overbrengen op de ander. Ook vond ik het super om te leren hoe je in dit vak dicht bij jezelf kunt blijven, en er toch alles uit kunt halen. Patty is een super energieke, lieve en en vrolijke vrouw. Super om les van haar te krijgen!”

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.