fbpx Skip to content

Gastles stylist Patty Zomer

Gastles stylist Patty Zomer

Je kent haar misschien van de Dolly Dots, maar Patty Zomer heeft in haar carrière ook naam gemaakt als stylist. Dit begon in de periode dat ze de styling verzorgde voor de Dolly Dots dames, maar werd later echt haar vak. De Personal Styling cursisten kregen les van deze energieke vrouw, vol passie voor mode. Cursist Erin vertelt: “De les van Patty Zomer was heel energiek en leerzaam. We hebben veel geleerd over verschillende types, hoe je ze herkent en wat voor gevoel/indruk ze overbrengen op de ander. Ook vond ik het super om te leren hoe je in dit vak dicht bij jezelf kunt blijven, en er toch alles uit kunt halen. Patty is een super energieke, lieve en en vrolijke vrouw. Super om les van haar te krijgen!”

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.