fbpx Skip to content

Backstage story: studio shoot

Backstage story: studio shoot

Style School ByDanie regelt de studio, fotograaf, hair & make-up artist en het model, jij zorgt voor een goed uitgewerkt concept met moodboards, kleding, accessoires,en eventueel achtergrond props. Zo begon de briefing van de Fashion Styling cursisten met betrekking tot deze waanzinnige studio shoot. In samenwerking met topfotograaf Martijn Senders, make-up professional Christel Man en educator/stylist Famke Mesman waren de cursisten verantwoordelijk voor hun eigen beeld, met het thema Athletic Fashion. Wij nemen je mee backstage in de wondere wereld van styling, mode, en sporty fashion!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.