fbpx Skip to content

Masterclass mannen styling

Masterclass mannen styling

Als Personal Stylist ben je een expert op het gebied van kleding, figuren en kleuren en geef je zowel mannen als vrouwen stylingadvies. Daarom kregen onze Personal Styling cursisten een masterclass van Yce Sibideh. Yce is dé stylist met kennis van mannen styling en kleedt o.a. John van den Heuvel. Voor deze masterclass nam ze een mannelijk model mee, en leerde ze onze cursisten hoe je een maatpak aanmeet, hoe je stropdassen strikt, en hoe je omgaat met een personal styling klant. Waar let je op? Kijk mee naar het fotoverslag van deze les!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.