fbpx Skip to content

Masterclass mannen styling

Masterclass mannen styling

Als Personal Stylist ben je een expert op het gebied van kleding, figuren en kleuren en geef je zowel mannen als vrouwen stylingadvies. Daarom kregen onze Personal Styling cursisten een masterclass van Yce Sibideh. Yce is dé stylist met kennis van mannen styling en kleedt o.a. John van den Heuvel. Voor deze masterclass nam ze een mannelijk model mee, en leerde ze onze cursisten hoe je een maatpak aanmeet, hoe je stropdassen strikt, en hoe je omgaat met een personal styling klant. Waar let je op? Kijk mee naar het fotoverslag van deze les!

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.