fbpx Skip to content

Results Fashion Styling Shoot

Results Fashion Styling Shoot

Vorige week gaven we je een kijkje achter de schermen tijdens de studio shoot van de Fashion Styling cursisten. Zij waren tijdens deze shoot verantwoordelijk voor de styling met het thema ‘Athletic Fashion’, en bedachten een concept inclusief haar – en make-up. Met tassen en kledingzakken vol stormden ze de set op, om de modellen te voorzien van een sporty look. En het resultaat mag er zijn! Vandaag presenteren we met trots; the results!

Photography Martijn Senders, Make-up and hair Christel Man, Assistent Floor Berghoeff, Modellen VDM Models & Elite Amsterdam, Studio Witman Kleipool, Educator Famke Mesman.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.