fbpx Skip to content

Eindshoot Eefje en Marissa

Eindshoot Eefje en Marissa

De jaaropleiding Allround Styling leidt studenten op tot een volwaardig stylist met know how van alle facetten van het vak. Marissa Meijer en Eefje Kuijl showden in hun eindshoot wat ze allemaal geleerd hebben het afgelopen schooljaar. Zij lieten zich voor de locatie shoot inspireren door Pippi Langkous. Eefje vertelt ..

“Voor deze shoot bedachten Marissa en ik meerdere concepten. Bijna allemaal geïnspireerd op een film of serie. Van deze concepten kozen we onze twee favorieten, die we verder gingen uitwerken door middel van moodboards, locatie en styling. Onze voorkeur ging uit naar het thema Pippi Langkous, maar niet té Pippi. We wilden dit thema meer van nu meegeven.

We hadden onze zaakjes op orde, maar toen kwam de tijdsdruk. De locatie hadden we al, maar nog geen modellen, visagiste en fotograaf. Dit heeft tot een paar dagen voor de shoot voor aardig wat stress gezorgd. Het is gelukt, en we stelden een topteam samen.

Alles ging uiteindelijk vanzelf. Omdat je dit keer zelf alles moet regelen, heb je nog geen idee van hoelang alles duurt, dus hadden we haar en make-up te kort ingepland. Dit maakte niet heel veel uit, want we hadden de hele dag. Wat fijne was is dat iedereen lekker enthousiast was. We zijn blij met het eindresultaat.”

Credits: Fotograaf Freija Bouma, model Laura Balatoni via Jenphia Models, MUAH Mimi Stobbe, styling Eefje Kuijl en Marissa Meijer.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.