fbpx Skip to content

Graduation: Allround Styling

Graduation: Allround Styling

Het schooljaar 2017/2018 zit er weer op, en wij mochten vele Style School girls blij maken met hun diploma. Zo ook de meiden van de jaaropleiding Allround Styling. Na het opzetten van de expositie van hun portfolio, werden familieleden, kennissen en vrienden warm onthaald door de studenten. Een ‘graduation’ is tenslotte niet compleet zonder hen.

40 weken lang, hebben we 30 meiden in de klas gehad. Als de muren konden spreken, hoorden we naast zo nu en dan frustratie en teleurstellingen, ook wilde plannen, liefdesperikelen, dromen en nog grotere ambities. De studenten hielden zich bezig met Fashion Styling, Personal Styling, Event Styling en TV & Celebrity Styling. Er stonden bekende gastdocenten voor de klas, de studenten verzorgden zelf de styling van verschillende shoots en ontdekten kanten van zichzelf die ze nog niet kenden. Lieve Style School girls, gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar!

Fotografie: Simone Frank

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.