fbpx Skip to content

Graduation: Allround Styling

Graduation: Allround Styling

Het schooljaar 2017/2018 zit er weer op, en wij mochten vele Style School girls blij maken met hun diploma. Zo ook de meiden van de jaaropleiding Allround Styling. Na het opzetten van de expositie van hun portfolio, werden familieleden, kennissen en vrienden warm onthaald door de studenten. Een ‘graduation’ is tenslotte niet compleet zonder hen.

40 weken lang, hebben we 30 meiden in de klas gehad. Als de muren konden spreken, hoorden we naast zo nu en dan frustratie en teleurstellingen, ook wilde plannen, liefdesperikelen, dromen en nog grotere ambities. De studenten hielden zich bezig met Fashion Styling, Personal Styling, Event Styling en TV & Celebrity Styling. Er stonden bekende gastdocenten voor de klas, de studenten verzorgden zelf de styling van verschillende shoots en ontdekten kanten van zichzelf die ze nog niet kenden. Lieve Style School girls, gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar!

Fotografie: Simone Frank

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.