fbpx Skip to content

Class of 2018: Personal Styling

Class of 2018: Personal Styling

Dé Personal Styling klas van 2018. Dertien weken lang hebben deze dames én heer les gekregen van de top uit modeland, om zo het personal styling vak in de vingers te krijgen. Van een personal shopping oefenmiddag bij Van Dijk tot een les mannenstyling van Yce Sibideh. En wat dacht je van een masterclass van Danie Bles, en lessen van topstylist Kelly Huijsman? Kelly overhandigde vorige week de certificaten aan deze enthousiaste groep cursisten, want ook zij zijn geslaagd! Cheers!

Ook jouw droom waarmaken, en starten met een carrière in de modewereld? 22 september starten we weer met een nieuwe groep. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.