fbpx Skip to content

Class of 2018: Personal Styling

Class of 2018: Personal Styling

Dé Personal Styling klas van 2018. Dertien weken lang hebben deze dames én heer les gekregen van de top uit modeland, om zo het personal styling vak in de vingers te krijgen. Van een personal shopping oefenmiddag bij Van Dijk tot een les mannenstyling van Yce Sibideh. En wat dacht je van een masterclass van Danie Bles, en lessen van topstylist Kelly Huijsman? Kelly overhandigde vorige week de certificaten aan deze enthousiaste groep cursisten, want ook zij zijn geslaagd! Cheers!

Ook jouw droom waarmaken, en starten met een carrière in de modewereld? 22 september starten we weer met een nieuwe groep. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.