fbpx Skip to content

Make-up les van expert Amanda Rijff

Make-up les van expert Amanda Rijff

Als je op haar website kijkt, zie je meteen dat je met een professional te maken hebt. Amanda Rijff is een powervrouw, verzorgt prachtige make-up looks voor BN-ers, en werkt voor bekende merken zoals Goosecraft en La Dress. Wij zijn dan ook blij dat deze topper regelmatig voor de Style School klas staat. In haar boek spreekt ze over een flawless face, en dat was precies het thema van de visagie masterclass van Amanda. De Personal Styling cursisten gingen aan de slag met het het creëren van een flawless face. Van beauty producten tot het aanbrengen van make-up. Honey, you look flawless!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.