fbpx Skip to content

Eindshoot Brittney & Naomi

Eindshoot Brittney & Naomi

Om de jaaropleiding Allround Styling succesvol af te ronden, werden alle studenten uitgedaagd om een toffe locatieshoot neer te zetten. Brittney Roos deed dit samen met Naomi Mehaoudi, en vertelt je vandaag over hun werk. Read more!

“Het thema van onze shoot was old school, met een touch van nu. We zijn tot dit idee gekomen, omdat we de shoot graag in de Heemraadsingel in Rotterdam wilden houden. Daar staan allemaal hele mooie (oude) gebouwen.

Mijn ervaring met de shoot was super. Ik vond het heel leuk om een shoot helemaal zelf te regelen. Er kwam wel veel stress bij kijken, omdat de make-up artist zich twee dagen voor de shoot had afgemeld. Gelukkig hebben we op tijd een nieuwe make-up artist kunnen regelen. Voor de shoot hebben we met modellen gewerkt van VDM modelmanagement – Gioia en Karlijn. Het was erg fijn om met hen samen te werken.

Mede-student Naomi is zelf fotograaf en heeft alles ook zelf gefotografeerd. Ik assisteerde haar tijdens het shooten met een reflector zodat de foto’s nog mooier werden. Daarnaast waren we bezig met de styling, en letten we goed op of de kleding en accessoires goed en mooi bleven zitten. De samenwerking met Naomi verliep erg goed, omdat wij over het algemeen dezelfde ideeën hadden over deze shoot. We waren per look ongeveer een half uur bezig om te shooten, en daarna hielpen we de modellen met omkleden.

Ik heb dit jaar erg veel geleerd, en neem dit allemaal mee. Veel van wat ik heb geleerd, heb ik al kunnen toepassen tijdens shoots en personals shoppings. Volgend jaar ga ik de opleiding Marketing & Communicatie volgen. Het lijkt mij erg leuk om (later) op een marketing & communicatie afdeling bij een mode bedrijf te werken.”

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.