fbpx Skip to content

Masterclass Topstylist Danie Bles

Masterclass Topstylist Danie Bles

Danie heeft haar sporen de afgelopen jaren in dit vak als styliste ruimschoots verdiend. Zo kleedt ze meerdere Nederlandse celebrities, heeft ze haar eigen Designer Vintage Store én is ze natuurlijk Creative Director van Style School ByDanie. Een Style School vol leerlingen vraagt om een les mixen en matchen van Danie Bles zelf. Deze keer was het de beurt aan onze Personal Styling cursisten. Zij werden allemaal gevraagd om twee setjes samen te stellen. In de les ging Danie samen met hen kijken naar hoe je een goede set maakt, en wat wel en niet werkt. Kijk je mee backstage?

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.