fbpx Skip to content

SSBD Business Babe: Kaylee Vlasblom

SSBD Business Babe: Kaylee Vlasblom

Kaylee Vlasblom ronde dit jaar de jaaropleiding Allround Styling op Style School ByDanie af. Maar dat was het niet enige – ze startte ook haar eigen mode-onderneming genaamd Roqi Rose. Wij interviewden deze jonge ondernemer over haar ambities.

Vraag 1: Leuk, je eigen bedrijf. Vertel er eens wat meer over?

Ik loop al een aantal jaar rond met het idee dat het me geweldig lijkt om een eigen mode-onderneming te beginnen. Ik dacht dat ik niet genoeg kennis had, maar dankzij de Style School zag ik in dat ik wel degelijk kennis heb en dat ik er echt voor moest gaan. Mijn passie ligt hier. Eind maart schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel, en op 11 mei was de officiële lancering van mijn webshop. Roqi Rose heet het.

Vraag 2: En is dat een online winkel, of ook een fysieke winkel?

Op dit moment ben ik 7/8 weken online met de webshop, en hiernaast heb ik een kantoor, waar alle meiden op afspraak, altijd welkom zijn om wat leuks te shoppen of de nieuwe collectie te komen bekijken. Wanneer ik de Style School heb afgerond, ga ik zeker op pad voor een eigen winkel. Dit is mijn volgende stap.

Vraag 3: Is het hebben van je eigen merk, en het uitbreiden hiervan, je doel?

Naast het hebben van mijn eigen winkel, is het hebben van een eigen merk mijn andere droom, waar ik naartoe aan het werken ben. Je hebt altijd items die je net iets anders had gewild. Het lijkt me geweldig om Roqi Rose nog meer te onderscheiden van andere winkels.

Over onderscheidend gesproken – Roqi Rose biedt niet alleen een unieke samenstelling van toffe items, maar is ook zeer actief op stylinggebied. Met deze combinatie hoop ik over een aantal jaar met een team van stylistes te werken, die wekelijks de tofste dingen inkopen en vrouwen helpen aan een geweldige outfit door middel van stylingadvies.

Vraag 4: Wat maakt het hebben van Roqi Rose zo leuk?

Ik ben heel de dag creatief bezig met hetgene waarvan ik jaren heb gedroomd. Ik ben het liefst heel de dag bezig met kijken naar welke outfits ik mooi vind en wat ik zou dragen. Dat ik dit mag toepassen op mijn werk vind ik zo leuk dat het bijna niet als werk voelt.

Vraag 5: Wie of wat heeft jou hiertoe geïnspireerd?

Olcay Gulsen en mijn moeder. Ik heb jarenlang opgekeken tegen een vrouw zoals Olcay Gulsen. Zij is zo powerful dat ik bijna obsessed werd met alles rondom SuperTrash en ik drie jaar op rij kaarten wist te bemachtigen voor de SuperTrash Fashion Show tijdens Fashion Week.

Vraag 6: Waar zie jij jezelf over 5 of 10 jaar?

Hopelijk ben ik dan in het bezit van een goedlopende winkel en lopen er dagelijks vrouwen en meiden vrolijk de deur uit met een nieuwe outfit. Hiernaast hoop ik mensen in dienst te hebben en een eigen collectie op de markt te hebben gebracht. Wat ik ook hoop is dat ik over 10 jaar nog steeds dezelfde liefdevolle mensen om mij heen heb.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.