fbpx Skip to content

Gastles Lonneke Nooteboom

Gastles Lonneke Nooteboom

De Personal Styling cursisten kregen een gastles van Lonneke Nooteboom. Lonneke is naast moeder van drie kinderen een vrouw die mode ademt. Zo ontwikkelde ze haar eigen platform Style My Day, wat oorspronkelijk bedoeld was als inspiratiebord voor haarzelf, maar richt ze zich nu meer op haar styling werkzaamheden. Zo was ze stylist bij Koffietijd en heeft ze meerdere stylingopdrachten waarvoor ze van haar woonplaats in België vaak naar Amsterdam rijdt. Lonneke is naast stylist ook ondernemer/influencer. Een dag uit het leven van deze stijlvolle vrouw? Nooit hetzelfde. Lonneke neemt onze Personal Styling cursisten mee op reis door haar werk!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.