fbpx Skip to content

Gastles Lonneke Nooteboom

Gastles Lonneke Nooteboom

De Personal Styling cursisten kregen een gastles van Lonneke Nooteboom. Lonneke is naast moeder van drie kinderen een vrouw die mode ademt. Zo ontwikkelde ze haar eigen platform Style My Day, wat oorspronkelijk bedoeld was als inspiratiebord voor haarzelf, maar richt ze zich nu meer op haar styling werkzaamheden. Zo was ze stylist bij Koffietijd en heeft ze meerdere stylingopdrachten waarvoor ze van haar woonplaats in België vaak naar Amsterdam rijdt. Lonneke is naast stylist ook ondernemer/influencer. Een dag uit het leven van deze stijlvolle vrouw? Nooit hetzelfde. Lonneke neemt onze Personal Styling cursisten mee op reis door haar werk!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.