fbpx Skip to content

Gastles Lonneke Nooteboom

Gastles Lonneke Nooteboom

De Personal Styling cursisten kregen een gastles van Lonneke Nooteboom. Lonneke is naast moeder van drie kinderen een vrouw die mode ademt. Zo ontwikkelde ze haar eigen platform Style My Day, wat oorspronkelijk bedoeld was als inspiratiebord voor haarzelf, maar richt ze zich nu meer op haar styling werkzaamheden. Zo was ze stylist bij Koffietijd en heeft ze meerdere stylingopdrachten waarvoor ze van haar woonplaats in België vaak naar Amsterdam rijdt. Lonneke is naast stylist ook ondernemer/influencer. Een dag uit het leven van deze stijlvolle vrouw? Nooit hetzelfde. Lonneke neemt onze Personal Styling cursisten mee op reis door haar werk!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.