fbpx Skip to content

Style School ByDanie @ Amsterdam Fashion Week

Style School ByDanie @ Amsterdam Fashion Week

Van 6 t/m 9 september tovert het Museumplein in Amsterdam om tot hét modefeestje van het jaar. Amsterdam Fashion Week strijkt daar namelijk met een nieuwe editie neer, onder leiding van onze Creative Director Danie Bles. Er is ruimte voor jong designtalent zoals NINAMOUNAH, maar ook voor onze styling sterren. Met trots delen wij mee dat de Style School studenten backstage aan de slag gaan tijdens de shows van Amsterdam Fashion Week. Zij gaan daar de taak van ‘dresser’ vervullen. Dat betekent dat ze als kleedster de modellen voor en na de shows helpen omkleden, en zorgen dat zij de juiste look dragen. It’s show time!

Op Style School ByDanie motiveren we onze studenten tijdens de opleiding, maar ook na de opleiding zijn we er om hen te helpen met opdrachten en eventuele stageplekken. Zo krijgen we regelmatig leuke opdrachten binnen, waardoor onze afgestudeerden of huidige studenten een mooie start kunnen maken in het werkveld. Met o.a. deze fantastische ervaring tijdens Fashion Week.

Wil je het fashion week news op de voet volgen? Wij brengen iedere dag verslag uit van de tofste shows!

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.