fbpx Skip to content

Style School ByDanie @ Amsterdam Fashion Week

Style School ByDanie @ Amsterdam Fashion Week

Van 6 t/m 9 september tovert het Museumplein in Amsterdam om tot hét modefeestje van het jaar. Amsterdam Fashion Week strijkt daar namelijk met een nieuwe editie neer, onder leiding van onze Creative Director Danie Bles. Er is ruimte voor jong designtalent zoals NINAMOUNAH, maar ook voor onze styling sterren. Met trots delen wij mee dat de Style School studenten backstage aan de slag gaan tijdens de shows van Amsterdam Fashion Week. Zij gaan daar de taak van ‘dresser’ vervullen. Dat betekent dat ze als kleedster de modellen voor en na de shows helpen omkleden, en zorgen dat zij de juiste look dragen. It’s show time!

Op Style School ByDanie motiveren we onze studenten tijdens de opleiding, maar ook na de opleiding zijn we er om hen te helpen met opdrachten en eventuele stageplekken. Zo krijgen we regelmatig leuke opdrachten binnen, waardoor onze afgestudeerden of huidige studenten een mooie start kunnen maken in het werkveld. Met o.a. deze fantastische ervaring tijdens Fashion Week.

Wil je het fashion week news op de voet volgen? Wij brengen iedere dag verslag uit van de tofste shows!

Other stories

Other stories

Amanda's 5 Favorites: Beauty producten

Amanda's 5 Favorites: Beauty producten

Beauty producten you must add to your make-up bag! We hebben beauty goeroe Amanda Rijff gevraagd naar haar favoriete beauty…
Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.